Mô tả công việc
Responsible for the management of the store in compliance with the company&039;s requirements and policies. Specifically, the Operations Standard, as well as planning, coaching, supervising staff, and coordinating with other departments or individuals. Inside and outside the company. To accomplish the objective and satisfy customers 100%
MONITOR THE QUALITY OF CUSTOMER SERVICE
Performing opening shift tasks
• Handle supervisors&039; work reports on facilities, grooming, and personal appearance of employees.
• Attend and actively participate in the first shift meeting.
• Ensure that the restaurant&039;s service standards are being met by regularly checking and evaluating the service provided. Make adjustments as necessary to meet the requirements.
• Assign tasks to employees and ensure they are carried out effectively.
• Provide direct support to employees in carrying out their tasks during the first shift.
During customer service
• Resolve customer complaints and questions within the assigned authority.
• Understand and clearly comprehend the promotional programs and incentives that customers are using.
• Regularly communicate with customers to understand their tastes, psychology, and preferences.
• Ensure the quality of food & drink when serving.
• Directly control all customer service activities in the restaurant, supervising, reminding, and guiding staff to perform their work.
• Handle any arising problems that exceed the capabilities of the staff, as assigned by the Restaurant Manager.
Perform closing Shift
• Submit daily reports to the restaurant manager.
• Require employees to rotate according to restaurant standards if they fail to meet or do not meet the requirements.
• Check the status of the restaurant before leaving and hand it over to the next shift.
• Supervise employees to complete the final shift of work.
Ensure human resource quality.
• Proactively provide professional training for employees according to the plan approved by the Restaurant Manager.
• Coordinate with the Training Manager in developing training plans, training content and implementing and evaluating training.
Control costs, assets, tools.
• Do a good job of inventorying and replenishing restaurant utensils and smallwares.
• Plan repairs and replacements for the Restaurant Manager
• Control restaurant costs, avoid loss and waste. Control assets, equipment, tools and instruments.
Mobilize, arrange, and roster for store
• Perform monthly timekeeping for the store
• Carry out other administrative procedures according to the company&039;s regulations.
• Monitor and remind employees to comply with labor regulations.
• Propose to recruit, reward, discipline, transfer, or terminate employees.
• Evaluate the work efficiency of department employees on a monthly basis. Evaluate employees after their probation period.
Perform other work assigned by restaurant manager.
• Perform additional tasks as requested by Restaurant Manager.
• Report daily or unexpected work as requested by the Restaurant Manager.
Yêu cầu công việc
• Ability to communicate effectively
• Ability to analyze and solve problems
• Good at English
• Continuous Process Improvement
• College degree or higher
• Experience in similar position At least 2 year
Quyền lợi
• Service charge
• New Year&039;s lucky money
• PVI accident insurance package
• Parking allowance 220k/month
• Holiday bonuses according to regulations: 1/1, 30/4, 2/9
• Participate in all types of social insurance
• Uniforms provided (with depreciation)
• TIP
• Meal allowance 30k/working day
• Annual health check- up
• Union regime (after 3 months to join): gifts on the following days: Birthday, 8/3, 20/10, 1/6, Mid- Autumn Festival, Lunar New Year, Wedding, etc.
Cập nhật gần nhất lúc: 2024-11-26 01:50:02
CÔNG TY TNHH DỊCH VỤ VÀ THƯƠNG MẠI MESA được thành lập vào năm 1995 với tư cách là một công ty phân phối hàng tiêu dùng và kể từ đó đã phát triển trở thành một trong những công ty phân phối lớn nhất Việt Nam, cung cấp hàng hóa phi tiêu dùng và tiêu dùng cho hơn 150.000 nhà bán buôn và bán lẻ trên toàn quốc. Đến nay, nhóm chúng tôi hoạt động trong năm lĩnh vực chính bao gồm phân phối, bất động sản, F&B, giải pháp kỹ thuật số và đầu tư với hơn 11.500 nhân viên.
Trong lĩnh vực kinh doanh phân phối cốt lõi, chúng tôi cung cấp các dịch vụ phân phối B2B hoặc B2C chọn gói với tiêu chuẩn quốc tế, cung cấp sản phẩm từ các đối tác chọn lọc của chúng tôi đến người tiêu dùng Việt Nam thông qua một chuỗi giá trị gồm lập kế hoạch, tổ chức, tiếp thị, lưu kho và giao hàng. Mọi hoạt động của chúng tôi được hỗ trợ công nghệ giúp quản lý phân phối hàng hoá hiệu quả và tiết kiệm nhất. Chúng tôi phân phối sản phẩm đến tận từng làng, thị trấn và thành phố ở mọi nơi trên đất nước Việt Nam.
Với gần ba thập kỷ xây dựng và duy trì mối quan hệ sâu sắc với hơn 150.000 điểm bán hàng, từ cửa hàng tạp hoá nhỏ đến các siêu thị dưới mọi loại hình và quy mô giúp chúng tôi hiểu rõ hơn về thị trường, sở thích và xu hướng của người tiêu dùng, giúp cho việc lập kế hoạch chính xác hơn và tăng hiệu quả phân phối.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng BHXH, YT, TN theo quy định của Luật lao động
Các hoạt động ngoại khóa
- Teambuilding hàng năm
- Du lịch
Lịch sử thành lập
- Năm 1995, Mesa Group được thành lập với tư cách là một công ty phân phối hàng tiêu dùng
Mission
Sứ mệnh của Mesa Group là làm giàu cho các cơ sở ăn uống Việt Nam có thương hiệu, hương vị ngon, các sản phẩm và dịch vụ thực phẩm chất lượng.