Mô tả công việc
• Prepares, cooks, serves and stores the following dishes:
o Appetizers, Savories, Salads and Sandwiches
o Sauces
hot and cold
o Eggs, Vegetables, Fruit, Rice and Farinaceous Dishes
o Poultry and Game dishes
o Meat dishes
meat marinades
carve meats
o Fish and shell fish
sauces for fish and shell fish
garnishing techniques and methods of service for fish
o Pastry, cakes and yeast goods
petits fours
desserts
o Hot and cold deserts
Decorate portion and present
o Plates and Terrines
o Chinese Regional Dishes
Guangong dishes
Prepares an extensive range of meat, vegetable, chicken and seafood dishes
Prepares sauces, condiments, seasonings and flavouring agents
Prepares braised dishes
Prepares dehydrated products
Sichuman dishes
Prepares a range of specialty chicken and duck dishes
Prepares a range of specialty seafood dishes
Prepares a range of vegetable dishes
Prepares braised dishes
Prepares hot and cold noodle dishes
Beijing dishes
Prepares specialty chicken and duck dishes
Prepares specialty seafood dishes
Prepares a range of vegetable dishes using regional cooking principles and specialty food presentation
Prepares braised dishes according to regional style
Prepares noodle dishes
Shanghai dishes
Prepares specialty menu items using specialized and preserved commodities
Prepares specialty chicken and duck dishes
Prepares specialty seafood dishes
Prepares a range of vegetable dishes
Prepares braised dishes according to regional style
Prepares noodle dishes
o Vietnamese Dishes
Prepares extensive range of regional food, including banquet, festive, and specialty menu items
Prepares and produces a range of salads
Prepares soups and stocks
Prepares chicken, meat, seafood and vegetable dishes
Prepares regional rice dishes
Prepares regional noodle dishes
o Asian Desserts
Produces a range of liquid and solid deserts
Produces and presents a range of steamed sweet rice based desserts
Produces baked desserts
o Dim Sum
Produces sweet and savoury dim sum
Produces deep fried dim sum
Produces baked dumpling
Produces a range of baked desserts
o Buffet Food
Prepares and presents food for buffets
Prepares and presents desserts for buffets
Stores buffet items
• Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers
• Provides direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards
• Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information
• Establishes and maintains effective employee working relationships
• Attends and participates in daily briefings and other meetings as scheduled
• Attends and participates in training sessions as scheduled
• Prepares in advance food, beverage, material and equipment needed for the service
• Cleans and re-sets his/her working area
• Implements the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:
o House Rules and Regulation
o Health and Safety
o Grooming
o Quality
o Hygiene and Cleanliness
• Performs related duties and special projects as assigned
Quyền lợi được hưởng
- Được tham gia các khóa đào tạo về nghiệp vụ nhà hàng, khách sạn, tiếng anh...
- 2 tháng thử việc nhận 100% lương và phí dịch vụ
- Các chế độ bảo hiểm (bảo hiểm y tế, bảo hiểm xã hội, bảo hiểm tai nạn...) được đóng đầy đủ theo quy định
- Bữa ăn ca và đồng phục miễn phí | Hỗ trợ phí gửi xe
- Dã ngoại hàng năm | Khám sức khỏe định kì hàng năm | Quà sinh nhật, hiếu hỉ và các dịp đặc biệt | Các hoạt động nội bộ nhân viên sôi động | Môi trường làm việc thân thiện, chuyên nghiệp, trẻ trung
Yêu cầu công việc
QUALIFICATIONS
• Education: Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
• Experience: 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.
• Credentials: Culinary certificate a must. Advanced culinary certificate preferred.
SPECIFIC JOB KNOWLEDGE, SKILLS AND ABILITIES
• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
• Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Problem solving and training abilities.
Yêu cầu hồ sơ
Note: By sending your CV, you agree to giving your consent to Lotte Hotel Hanoi's collection and use of your personal information for the purpose of recruitment process the retention period can be up to 5 years after joining and leaving the company. Even if you are not hired this time, the Hotel can store your information for 1 year in the database for another job opportunity in the future.
Lưu ý: Bằng việc gửi CV, bạn đồng ý việc Khách sạn Lotte Hà Nội thu thập, lưu trữ và sử dụng thông tin cá nhân của bạn để tiến hành quy trình tuyển dụng - thời gian lưu trữ và sử dụng lên đến 5 năm sau khi gia nhập và rời công ty. Trong trường hợp không được tuyển dụng lần này, Khách sạn có thể lưu trữ hồ sơ của bạn trong thời gian 1 năm để xét tuyển cho cơ hội việc làm phù hợp khác trong tương lai.
Toạ lạc tại góc cắt giữa hai phố Liễu Giai và Đào Tấn thuộc quận Ba Đình, KHÁCH SẠN LOTTE HÀ NỘI là sự kết nối và tổng hoà giữa khu phố cổ Hà Nội giàu truyền thống và khu đô thị mới đang ngày một phát triển với tương lai tươi sáng.
Nằm trên những tầng cao nhất của toà nhà 65 tầng tráng lệ, khách sạn Lotte Hà Nội tự hào là đại diện cho tiêu chuẩn khách sạn 5 sao quốc tế mới tại Hà Nội nói riêng và Việt Nam nói chung.
Review LOTTE HOTEL VIỆT NAM
Môi trường làm việc an toàn và hiệu quả
Các phòng ban thiếu nhân sự liên tục gặp khó khăn
Lương cao, môi trường làm việc tốt