Mô tả công việc
1. Maintain kitchen EHC hygiene and safe food storage and rotation. Follows all records are met in each outlet.
2. Co-ordination of all aspects of the departments operation to ensure that the services of the Department are delivered to guests or internal customers with the aim of exceeding guest expectations and in accordance with Sheraton standards and procedures.
3. Responsible for the day to day management of staff working in the Department.
4. Align management style, working practices and conduct with Sheraton’s Vision, Corporate Values and policies. To comply with Sheraton’s Code of Conduct at all times.
5. Analyze and respond to guest feedback, guest satisfaction and employee satisfaction information; and give a positive commitment to continuous improvement of product and performance.
6. Monitor all Kitchen equipment to ensure safe and functional operation and report faults to Engineering
7. Complete daily Stores Requisitions and market lists.
8. Liaise with other Chefs to streamline operations.
9. Supervise & plan daily food preparation and service requirement using production lists.
10. Liaise with outlet Managers re: business levels, VIP’s, special requirements.
11. Conduct daily briefings and weekly staff meetings, counseling and discipline. Conduct staff appraisals bi-annually (minimum), and analyze training needs for current positions and future promotions.
12. Attend Executive Chef Meetings and represent the Department at other meetings as required.
13. Coordinate service between F.O.H and B.O.H.
14. Provide advice and recommendations on menu development, food availability trends, market prices, food preparation, methods and cuisine.
15. Provide training in food skills and knowledge to F.O.H staff.
16. Responsibility for effective recruitment, training and development, certification, performance evaluation, turnover reduction and optimization of productivity through efficient work practices and staff rostering.
17. Supervise the job tasks and quality of Kitchen Stewards work.
18. Completely understand, implement and ensure adherence to Award provisions, and Sheraton policies.
19. Develop and implement strategies to minimize absenteeism and to manage occupational health & safety issues.
20. Be well versed and knowledgeable of Sheraton Fire and Evacuation procedures as well as health and safety requirements in the Workplace. Ensure associates are aware of their duty of care as determined by legislation and that they maintain complete familiarity.
21. Assist the Chef in the performance of his/her role.
22. Undertake any additional duties related to the hotel as requested by Executive Chef or Hotel Management.
23. Follow food safety program and to achieve the best score that’s set as the goal.
Quyền lợi được hưởng
- 02 months of probation with full salary and social insurance;
- Eligible to receive 100% service charge from the second month of working.
- Attractive remuneration package and 13th month salary;
- Up-sale policy with attractive compensation.
- Local and International training course;
- Uniform and duty meal provided by hotel;
- Annual vacation, annual health check and other benefits according to hotel's policies;
- Associate special discount for hotel rooms and F&B services at International Marriott properties.
Yêu cầu công việc
- High school or equivalent education preferred.
- 8-10 years cooking experience required in restaurant and/or 5 star hotel
- Should have attained some level of hospitality or technical college schooling in cooking, but not a pre-requisite.
- Must be able to speak, read, write and understand the primary language(s) used in the workplace.
- Must be able to read and write to facilitate the communication process.
Yêu cầu hồ sơ
Ứng viên quan tâm vui lòng:
- CÁCH 1: Nộp trực tiếp trên trang tuyển dụng hoteljob.vn
- CÁCH 2: Gửi hồ sơ trực tiếp tại Cổng An ninh khách sạn - đường Trần Phú (26-28 Trần Phú, Lộc Thọ, Nha Trang);
- CÁCH 3: Gọi điện thoại trực tiếp đến số (0258) 388 0000 (Máy lẻ 4401) để được trao đổi cụ thể hơn về công việc.
TẬP ĐOÀN RITA VÕ hoạt động đa ngành trong nhiều lĩnh vực, khẳng định uy tín trên thị trường Việt Nam với vai trò nhà phân phối hàng loạt các thương hiệu hàng đầu thế giới. Hiện nay, TẬP ĐOÀN RITA VÕ đang phát triển vững mạnh trên nhiều lĩnh vực:
- RITA VÕ HOME PRO - Thế giới VLXD & Nội thất cao cấp
- RITA VÕ muanhanhVATLIEUXAYDUNG - Thế giới VLXD & Nội thất cao cấp
- RITA VÕ AUTO - Nhập khẩu và phân phối ô tô
- RITA VÕ FASHION - Trung tâm thời trang cao cấp
- RITA VÕ PREMIUM CAFE - Hệ thống quán cafe và cafe rang xay 100% nguyên chất
- RITA VÕ HOTEL, GOLF, RESORT… tại Phú Quốc
- RITA VÕ SPORT - Thế giới dụng cụ thể dục thể thao
- RITA VÕ LIFEWINDOW - Thế giới cửa & phụ kiện cao cấp
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng chính sách bảo hiểm xã hội, bảo hiểm y tế, bảo hiểm thất nghiệp,….
- Được tham gia bảo hiểm cao cấp
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hằng năm
- Party kỷ niệm công ty, sinh nhật sếp, tiệc cuối năm, các ngày sự kiện….
Lịch sử thành lập
- Tập đoàn thành lập năm 1998
Mission
Nỗ lực thực hiện sứ mệnh tạo dựng thương hiệu lớn mạnh và phát triển bền vững. Chia sẻ khó khăn cũng như lợi ích với đối tác, khách hàng và cộng đồng xã hội. Cùng nhau gắn bó trên con đường phát triển thịnh vượng.
Review Rita Võ
Môi trường thị phi, đấu đá, phe phái Cty gia đình, chỉ theo cảm tính của cấp trên Đồng nghiệp thì đúng chỉ gây nghiệp, nói xấu, đâm thọt nhau (rv)
Trễ lương tầm 10 ngày không một lời thông báo chính thức. Thường xuyên bắt buộc tăng ca không tính lương, hay nghỉ bù gì hết (rv)
Đi làm trễ một phút bị trừ lương, 6h về mà làm đến 7h mới được về, về đúng giờ là bị đánh giá liền. Làm tới sáng thứ 7, phải mang máy về nhà làm luôn cuối tuần (rv)