Mô tả công việc
As Korean Chef, we rely on you to
•Develop and execute innovative Korean menu concepts aligned with contemporary culinary trends
•Oversee quality control for all Korean cuisine across resort restaurants
•Lead menu development and seasonal menu updates
•Ensure consistent food quality and presentation standards
•Train and mentor kitchen staff in Korean culinary techniques
•Manage inventory and food cost controls
•Collaborate with other specialty chefs for fusion concepts
•Participate in food promotion events and special culinary showcases
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary
- Full service-charge in probation time
- Day off 1.5 days per week
- Have health care and Insurance
- Opportunity to develop career path
- Transportation support for fuel or shuttle bus.
- Additional benefits according to company policy.
Yêu cầu công việc
We are looking for someone who:
•Has a minimum of 3 years' experience as Korean Chef in a 5-star resort/hotel
•Has track record in authentic Korean cuisine
•Has experience in Asia preferred
•Has strong leadership and team management skills
•Is excellent with understanding of food safety and hygiene standards
•Has ability to work in a fast-paced, multicultural environment
•Is creative with menu development and presentation
Yêu cầu hồ sơ
CÔNG TY TNHH THỰC PHẨM ÂN NAM (Annam Gourmet) đã trở thành công ty hàng đầu trong lĩnh vực dịch vụ thực phẩm và đồ uống tại Việt Nam, hoạt động liên doanh trong cả lĩnh vực bán lẻ và bán buôn.
Ngoài ra, Annam Group còn nhập khẩu và phân phối các nhãn hiệu mỹ phẩm và thiết bị khách sạn công nghiệp nổi tiếng.
Review Thực phẩm Ân Nam - Annam Gourmet
Môi trường làm việc thân thiện, cấp trên giỏi, quản lý làm việc chuyên nghiệp và hoà nhã. Đồng nghiệp rất tốt, luôn hỗ trợ nhau hết mình trong công việc.
Giám đốc có kiến thức chuyên môn rất tốt. Môi trường làm việc rất tốt, rất thích hợp để sáng tạo và phát triển bản thân. Đãi ngộ, chế độ của công ty cho nhân viên tốt.
Làm ở công ty này là được tích lũy rất nhiều kiến thức và kinh nghiệm trong quá trình làm việc, luôn được tiếp xúc và giao tiếp với khách hàng là người nước ngoài.