Việc làm Hôtel De L'opéra Hanoi - Mgallery By Sofitel

Cập nhật 12/10/2024 22:34
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Hôtel De L'opéra Hanoi - Mgallery By Sofitel
Food Innovation Chef (for F&B chain)
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Quản lý
Ngày đăng tuyển: 15/10/2024
Hạn nộp hồ sơ: 15/11/2024
Hình thức: Nhân viên chính thức
Kinh nghiệm: 5 - 7 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Hồ Chí Minh

Phúc lợi

  • Laptop
  • Chế độ bảo hiểm
  • Phụ cấp
  • Chế độ thưởng
  • Chăm sóc sức khỏe
  • Đào tạo
  • Tăng lương
  • Nghỉ phép năm

Mô tả Công việc

1. New Product Development

  • Follow the Company’s strategic product innovation plans to develop products with a unique selling proposition (USP), delicious taste, the right Gross profit percentage, and GVFM
  • Consolidate data gathering for new product specifications: results of consumer insights team about consumer trends/preferences/ needs, Focus Group tests, and central Located Tests.
  • Create new food recipes, and modify new product recipes and ingredient selections while taking note of nutrition, shelf life, regulations, customer feedback, seasonal availability of ingredients, and cost considerations
  • Establish new product specifications, and formulations and formulate new food production standards & and standard
  • Operating procedures

2. Product Commercialization

  • Plan, organize and execute the production of a wide range of food, ensuring consistency in taste, texture, and presentation
  • Refine new recipe formulation, alternative ingredients, and food preparation processes to meet mass production and compliance needs
  • Review methods to improve the quality of new products an compliance with food regulations during mass production
  • Make recommendations in the design of new manufacturing processes or to change current equipment or processes

3. Training and Food Safety

  • Train the Training team/ 3rd parties, providing detailed guidance on techniques, ingredients, recipes, food safety, and the preparation process of the products
  • Maintain high levels of cleanliness and sanitation, ensuring compliance with food safety regulations and standards
  • Oversee the maintenance and upkeep of equipment, ensuring that all equipment is in good working condition, properly cleaned, and well-maintained

4. Product Standardization

  • Make sure new products are handed over to Operation with clear and full information when launching
  • Develop SOPs for Operations to ensure products’ quality and consistency in the whole system
  • Analyze and track product performance, customer feedback, and market trends to identify opportunities for product enhancement and innovation
  • Maintain and stabilize the quality of the present products in store, update standards and changes from suppliers as necessary

Yêu Cầu Công Việc

1. Vietnamese only.

2. Education: A degree or diploma in Food Technology or related field. A degree in Food Science is a plus.

3. Experience:

  • 05+ years of experience in F&B New Product Innovation, preferably in an F&B company, or high-volume, fine dining restaurant, or experience as a 4-star or 5-star hotel chef
  • Demonstrated ability to design menu architecture, and build recipes for Asian (Vietnamese Cuisine) and some European food (snack and fast food)

4. Knowledge of:

  • Strong understanding of flavor combinations and the ability to balance taste profiles
  • Stay updated on emerging food trends & techniques to continuously enhance our offerings
  • Understanding of food safety and sanitation standards, Health and Safety rules and procedures, HACCP requirements, Inventory Management

5. Skills (Ability to):

  • Creativity in developing unique and visually stunning food presentations
  • Strong communication and interpersonal skills, with the ability to work independently and collaboratively with other teams
  • Excellent attention to detail and organizational skills to ensure consistent quality Solutions-oriented, results-driven, and problem-solver
  • Capable of working in a fast-paced environment
  • Positive attitude, willingness to learn and develop
  • Strong Vietnamese & and English language skills

Địa điểm làm việc

Hồ Chí Minh
119-127 Nguyễn Cơ Thạch, Quận 2, Hồ Chí Minh

Thông tin khác

  • Bằng cấp: Đại học
  • Độ tuổi: 30 - 40
  • Lương: Cạnh tranh
Khu vực
Báo cáo

Hôtel De L'opéra Hanoi - Mgallery By Sofitel
Hôtel De L'opéra Hanoi - Mgallery By Sofitel Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
29 Trang Tien

Hotel de l'Opera nằm cách Nhà hát lớn xinh đẹp của Hà Nội chỉ một bước chân. Khách sạn chắt lọc những gì tốt nhất của Hà Nội – điểm nhấn thuộc địa trong kiến trúc và thiết kế nội thất sân khấu tương phản với không gian hiện đại để giải trí. Khách sạn là khách sạn boutique đầu tiên ở trung tâm Hà Nội, có 107 phòng và dãy phòng; mỗi nơi đều là một nơi tôn nghiêm được coi là cẩn thận của sự thoải mái xa hoa, với mọi tiện nghi xa hoa và sự tiện lợi được kết nối của Thế kỷ 21 được lựa chọn thủ công cho chất lượng của nó. Các nhà hàng, quầy bar, WiFi miễn phí đều kết hợp với nhau để mang đến một điểm nhấn hoạt động.

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
  • Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building theo quý 
  • Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
  • Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..

Lịch sử thành lập

  •  Công ty được thành lập năm 2011

Mission

Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành

Những nghề phổ biến tại Hôtel De L'opéra Hanoi - Mgallery By Sofitel

Bạn làm việc tại Hôtel De L'opéra Hanoi - Mgallery By Sofitel? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Hôtel De L'opéra Hanoi - Mgallery By Sofitel

Hôtel De L'opéra Hanoi - Mgallery By Sofitel

Click để đánh giá