Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
- Assist to supervise the service and delivery of menu items in assigned restaurant ensuring a high level of quality and consistency.
RESPONSIBILITIES:
- Assist manager in the outlet’s operation.
- Associate duty roster and station plan.
- Handle of guests complains.
- Check on associate discipline, grooming standards and punctuality.
- Ensure of service standards during operations and also to give training and guidance.
- Check of guests’ satisfaction and proper handling of feedback and follow-up.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES/ KEY COMPETENCIES/ SKILLS:
- Good communication skills.
- Problem solving and training abilities
- Have good understanding about French Food & Beverage.
EDUCATION/ EXPERIENCE/ CERTIFICATES:
- High School or Vocational Certification in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.
- 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.
Yêu cầu hồ sơ
Thiên đường nhiệt đới mà bất cứ ai cũng mơ một lần được đặt chân đến là lý do chúng tôi tạo ra Olalani, một Hawaii Phương Đông tại thiên đường nghỉ dưỡng miền trung Việt Nam. Nằm trên bờ biển dài của dãy biển Non Nước, một trong những bãi biển đẹp nhất hành tinh với tầm nhìn hướng biển, Olalani mang phong cách sang trọng của vùng Hawaii nhiệt đới bao gồm 197 phòng ngủ, 88 căn hộ và 3 biệt thự.
Bạn còn chờ gì nữa, hãy đến và góp phần giúp Thiên đường Olalani ngày càng phát triển!