Mô tả công việc
• Direct/Manage everyday activity, plan and assign work ensuring you always have the right staffing numbers
• Develop your team and improve their performance through coaching and feedback, and create performance and development goals for colleagues
• Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards we expect
• Drive a great working environment for teams to thrive - linking up departments to create sense of one team
• Promote teamwork and quality service through daily communication and coordination with other departments
• Help create the department’s annual budget and the setting of departmental goals
• Monitor budget and control expenses with a focus on food, and labour costs….
• Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
• Diligence in prevention of wastage
• Control quality of received product in receiving area
• Ensure portion control process follow recipe and minimized wastage
• Liaise with the Stewarding Manager in order to ensure high standards of cleanliness are maintained in all areas of the kitchen, such as machinery, small Kitchen equipment, floors and fridges.
• Have a complete understanding of, and adhere to the Culinary standards relating to recipes, preparation methods and plating standards in the banquet
• Maximize motivation, morale and consistently maintain discipline and discipline related documentation following hotel guidelines and local legislation.
• Report accidents and sickness in the log Book and to report any such incidents immediately to the Executive Sous Chef-Executive Chef, with clear and concise updates if required, and follow up completed
• Attends meetings and briefings as instructed by the Executive Sous Chef, Executive Chef and clearly and concisely disseminates relevant information to related teams, in a timely manner
• Inform and keep the Executive Chef up-to-date on challenges and irregularities and recommend courses of action
Quyền lợi được hưởng
Service charge
Social Insurance as law
Bao Viet Health insurance for personal and family
24/7 Accident Insurance
Relocation assistance
Rest & Relaxation Allowance
Repatriation allowance
Home Leave allowance
Housing, uniform, meal, and transportation are provided by the resort
Gym room
Yêu cầu công việc
Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
2. Service years in the field :
10 years minimum in five star hotel or fine dining restaurant.
3. Service years in supervisor/manager level:
2 Years previous experience in same position
4. Knowledge and skills:
Must be able to read and write to facilitate the communication process
Computer and Microsoft Office skills
Solid communication & training skills
Menu compilation skills
Having knowledge about food safety and hygiene
Food cost of the banquet kitchen
Budget of the banquet kitchen
Competitor / best practice knowledge
Working with multi-cultural teams
Be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms
Maintain high standards of personal hygiene at all times
Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment
Ensure that full uniform is worn at all times
Support and adhere to the equal opportunities policy of the company
5. Language:
Good comprehension of the English language
6. Preferred (if required)
Interacts with guests and individuals outside the hotel including, but not limited to, current and potential clients, owning company representatives, suppliers, competitors and other members of the local community
Yêu cầu hồ sơ
Certificate related job applied
Hotline: 091 906 5846 - 091 909 6325 (Human Resources Department)
Vào năm 2012, TẬP ĐOÀN CENTRAL RETAIL VIỆT NAM bắt đầu hoạt động kinh doanh tại Việt Nam với lĩnh vực thời trang. Chỉ sau 10 năm hoạt động, Central Retail đã từng bước phát triển và thay đổi hoạt động thương mại bán lẻ tại Việt Nam.
Ngày nay, công ty tự hào tiếp đón trung bình 175,000 lượt khách mỗi ngày tại hơn 340 cửa hàng & trung tâm thương mại trải dài khắp 40 tỉnh thành trên cả nước, với tổng diện tích bán lẻ lên đến hơn 1,000,000 mét vuông, tạo công ăn việc làm cho khoảng 15,000 người lao động tại Việt Nam.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng chính sách bảo hiểm xã hội, bảo hiểm y tế, bảo hiểm thất nghiệp,….
- Được tham gia bảo hiểm tai nạn cá nhân 24/24 cho chính bản thân và gia đình theo quy định của công ty
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hằng năm
- Party kỷ niệm công ty, sinh nhật sếp, tiệc cuối năm, các ngày sự kiện….
Lịch sử thành lập
- Năm 2012, Hoạt động tại Việt Nam với các nhãn hàng thời trang
- Năm 2015, Mua lại Nguyễn Kim và Hợp tác với Lan Chi
- Tháng 4/ 2016, Mua lại Big C Việt Nam
- Năm 2017 - 2018, Ra mắt các nhãn hàng riêng như Kubo, hello beauty, look Cool
- Tháng 1/ 2018, Ra mắt mô hình trung tâm thương mại GO! tại Việt Nam
- Năm 2019, Tái định vị thương hiệu Big C thành GO! và tập trung chiến lược đa kênh
- Năm 2021, Mở thêm 3 siêu thị GO! mới và ra mắt cửa hàng mini go! đầu tiên
- Năm 2022, Mở thêm 1 siêu thị GO! mới và ra mắt siêu thị Tops Market đầu tiên theo khái niệm mới về Tops tại Việt Nam
Mission
- Central Retail làm cho cuộc sống của khách hàng dễ dàng hơn nhờ vào đội ngũ nhân viên nhiệt huyết, được trao quyền, tương tác hiệu quả trên nền tảng hợp tác và tư duy khởi nghiệp.
Review Central Retail Vietnam
Môi trường chuyên nghiệp(GL)
Môi trường không lành mạnh(GL)
Môi trường thì còn tùy bạn làm bộ phận nào nữa. Mình thì thoải mái, đi muộn về sớm tí cũng không sao, Buyer sẽ được cấp lap miễn phí, sếp ok(Fb)