Mô tả công việc
- Assist in training within your department and to attend training sessions when requested in line with hotel requirements
- Hygiene control – Cleaning Schedule. Ensure that all records for the Criterion board are maintained.
- SOPs for all dishes are implemented with the aid of a Chef de Partie.
- Training of Commis – setting up a detailed training program with the Chef de Partie, Junior Sous and Sous Chef
- Attend all relevant meetings
- Be responsible for stocks and control of wastage, in according to company standards.
- Assist in maintaining and improving upon budgeted food cost
- Always provide a courteous and professional service and ensure that any guest complaints are promptly rectified and communicated to the head chef.
- Assist the head chef in the fulfilment of his or her duties in order to ensure the smooth running of the kitchen.
- Always maintain a high standard of personal appearance and hygiene.
- Maintain good working relationships with your own colleagues and all other departments.
- Be aware of the action to be taken in the event of fire.
- Carry out cleaning within your own department ensuring that hygiene and safety standards are maintained.
- Have a complete understanding of the hotel’s employee handbook and comply with the regulations contained within.
- Create and maintain an effective working relationship with colleagues and Managers.
- Be responsible for the ordering of all fresh produce and dry goods for kitchen use.
Quyền lợi được hưởng
- Housing and transportation allowances for those holding a household registration in Phu Quoc;
- Provided with 3-star standard rooms;
- Fitness room for sailors
Yêu cầu công việc
Bachelor’s Degree preferred.
Experience: A minimum 1 year experience in the similar role
Yêu cầu hồ sơ
Hotline: 0905 244 146
Phone: +84 (0297) 3559 8888
Công Ty Thái Việt Corporation là công ty 100% vốn của Thái Lan chuyên về thức ăn chăn nuôi và chăn nuôi trang trại theo mô hình khép kín. Với phương châm "Chất lượng thực phẩm, chất lượng cuộc sống" và môi trường làm việc chuyên nghiệp cùng với các chuyên gia Thái Lan.
Tháng 07 năm 2011, Tập đoàn Thai Food Thailand bắt đầu đặt viên đá đầu tiên đầu tư vào lĩnh vực Thức ăn chăn nuôi và gia súc tại Việt Nam, khởi nguồn là Công ty TNHH Thái Việt Agri Group – viết tắt là TVAG. TVAG có trụ sở đặt tại Thôn Hà My Tây, Xã Điện Dương, Huyện Điện Bàn, Tỉnh Quảng Nam chuyên sản xuất và kinh doanh thức ăn chăn nuôi phục vụ cho toàn bộ nhu cầu của các tỉnh miền Trung.
Đến tháng 04 năm 2013, nhận thấy Việt Nam là một môi trường có tiềm năng rộng lớn, Thai Food Group quyết định mở rộng lĩnh vực đầu tư trong lĩnh vực chăn nuôi với việc thành lập thêm Công ty TNHH Thái Việt Swine Line, sau này đổi thành Công ty Cổ phần Thái Việt Swine Line, chuyên chăn nuôi lợn giống và lợn siêu nạc. TVSL có trụ sở chính đặt tại Thôn Trung Lương, Xã Tam Mỹ Tây, Huyện Núi Thành, Tỉnh Quảng Nam; và văn phòng đại diện đặt tại tầng 15, tòa nhà Công viên phần mềm Đà Nẵng - 02 Quang Trung, Quận Hải Châu, TP Đà Nẵng.
TVSL sở hữu 04 trang trại chăn nuôi lợn giống với quy mô 1.400 con nái mỗi trại, và ký hợp đồng nuôi gia công lợn thịt với hơn 35 trang trại trải dài từ Quảng Ngãi đến Quảng Trị.