Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
- Assist to supervise the service and delivery of menu items in assigned restaurant ensuring a high level of quality and consistency.
RESPONSIBILITIES:
- Assist manager in the outlet’s operation.
- Associate duty roster and station plan.
- Handle of guests complains.
- Check on associate discipline, grooming standards and punctuality.
- Ensure of service standards during operations and also to give training and guidance.
- Check of guests’ satisfaction and proper handling of feedback and follow-up.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES/ KEY COMPETENCIES/ SKILLS:
- Good communication skills.
- Problem solving and training abilities
- Have good understanding about French Food & Beverage.
EDUCATION/ EXPERIENCE/ CERTIFICATES:
- High School or Vocational Certification in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.
- 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.
Yêu cầu hồ sơ
United Vision hiện đã có một bước chuyển mình mạnh mẽ. Giờ đây, khách hàng đến với chúng tôi có thể tìm thấy đa dạng các giải pháp thông minh cho ngành dịch vụ ăn uống.03 lĩnh vực lớn mà United Vision hiện đang tập trung phát triển là: HORECA, Pastry&Bakery và Ingredients.Chúng tôi không ngừng tập trung và phát triển 03 lĩnh vực trên, nhằm mang lại giải pháp tối ưu nhất để khách hàng của mình dễ dàng giải quyết toàn bộ vấn đề gặp phải trong ngành dịch vụ ăn uống.United Vision đưa ra hệ thống sản phẩm và dịch vụ toàn diện trong lĩnh vực bếp bánh, bếp công nghiệp cũng như ngành dịch vụ ăn uống nói chung. Máy móc - dụng cụ - khuôn: Đa dạng các dòng máy và khuôn nhập khẩu từ các thưhiệu hàng đầu thế giới như: Unox, Coldline, Pavoni, Skipio... Sản phẩm có tuổi thọ cao, đa năng với công suất lớn.