Việc làm ĐÔI DÉP

Tìm thấy 5 việc làm đang tuyển dụng
ĐÔI DÉP
Sous Chef - All Day Dining
ĐÔI DÉP
40 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 1
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 1
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 20/06/2024
Hạn nộp hồ sơ: 20/07/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Bình Thạnh - TP HCM

Mô tả công việc

  • Supervise and coordinate activities of cooks and workers.
  • Determine how food should be presented and create decorative food displays.
  • Ensure proper portion, arrangement, and food garnish to be served.
  • Monitor the quantity of food that is prepared.
  • Inform Food & Beverage service staff of menu specials and out of stock menu items.
  • Prepare special meals or substitute items. Assist cooks and kitchen staff with various tasks.
  • Provide cooks with needed items. Monitor stock of kitchen supplies and food.
  • Maintain kitchen logs for food safety program and food products.
  • Ensure the quality of the food items and notify manager if a product does not meet specifications.
  • Other duties as assigned by Executive Sous Chef/Executive Chef

Quyền lợi được hưởng

  • Competitive salary & Service charge
  • 12 annual leave days per year
  • 05 working days per week - 2 days off per week
  • To be entitled to the prescribed insurance, including health insurance, social insurance, and unemployment insurance.
  • PVI premium insurance
  • 13th salary month.
  • Training and career development by MARRIOTT INTERNATIONAL.
  • Employee discount rates for Room and F&B at Marriott Hotel.

Yêu cầu công việc

  • At least 3 years experience at the same position is required
  • Be able to manage a full function kitchen
  • International cuisines expertise is required.

Yêu cầu hồ sơ

Apply via Hoteljob.
Khu vực
Báo cáo

Những nghề phổ biến tại ĐÔI DÉP

Bạn làm việc tại ĐÔI DÉP? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo ĐÔI DÉP

ĐÔI DÉP

Click để đánh giá