Grand Mercure Danang Hotel

Đà Nẵng
200 - 500 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Grand Mercure Danang Hotel

Dịch vụ khách hàng
Lao động có tay nghề và sản xuất
Kỹ thuật
Hành chính
Chăm sóc sức khỏe
Tài chính - Kế toán
Du lịch, khách sạn
Dịch vụ bán lẻ và thực phẩm
An ninh - Bảo vệ
Nghiên cứu và Khoa học
Buôn bán/ Kinh doanh
Quản lý sản phẩm & dự án

Việc làm Grand Mercure Danang Hotel

Cập nhật 13/11/2025 17:59
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Grand Mercure Danang Hotel
Pastry Demi Chef
Grand Mercure Danang Hotel
144 việc làm 1 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 26/03/2024
Hạn nộp hồ sơ: 25/04/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Đống Đa - Hà Nội

Mô tả công việc

Primary Responsibilities

  • Assists chef de partie / Commis to run the station efficiently.

• Obtains requisitioned goods from the storeroom.

Ensures quality and freshness of all food preparation.

• Be responsible of kitchen hygiene & HACCP up to standard

• To ensure all “quality ingredients” are accurately ordered, received and stored following F.I.F.O. rotation

• To ensure all “quality ingredients’’ are professionally prepared in accordance with recipes, plating guides, buffet set ups , with an emphasis on maximizing production time and minimizing waste, to support the Culinary Team achieve its financial goals-targets, Food Cost

• Trains the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function.

• Ensures the sanitation standards for kitchen are being meet.

Other Responsibilities

• Stocks food items neatly in shelves and fridges.

• Keeps the section that he is assign to in good working order.

• Assists in cleaning utensils and equipment.

• Works according to standard recipes.

• Keeps good rapport with all staff.

• Follows hotel rules and regulations at all times.

Quyền lợi được hưởng

Follow to the policy of Hotel & Accor

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience

Education: Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

• Service years in the field : 2 years minimum in hotel or fine dining venue

1 years minimum in position

• Solid Culinary experience

• Knowledge and skills:

o Must be able to read and write to facilitate the communication process

o Solid communication & training skills

o Working with multi-cultural teams

o To be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms

o To understand high standards of personal hygiene at all times

o To demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment

• Ensure that full uniform is worn at all times

• Good comprehension of the English language

• Preferred (if required)

Competencies

• Good interpersonal skills with ability to communicate with all levels of employees

• Service oriented with an eye for details

• Ability to work effectively and contribute in a team

• Good presentation and influencing skills

• Alignment between teams

Yêu cầu hồ sơ

To apply for a job in hotel or to send CV through email.
Khu vực
Hết hạn ứng tuyển
Báo cáo

Grand Mercure Danang Hotel
Grand Mercure Danang Hotel Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Đảo Xanh, Quận Hải Châu, Thành phố Đà Nẵng

Chúng tôi là Grand Mercure Danang, một thành viên tự hào của AccorHotels, cung cấp một địa chỉ quốc tế cao cấp của sự khác biệt. Khách sạn này, nằm trên khung cảnh độc quyền của Đảo Xanh, ngay tại trung tâm thành phố Đà Nẵng, cung cấp 272 phòng được thiết kế đẹp mắt với ảnh sáng ban ngày tự nhiên và tầm nhìn toàn cảnh vịnh Đà Nẵng. Hãy cùng Grand Mercure Danang phát triển sự nghiệp của bạn nhé!


Những nghề phổ biến tại Grand Mercure Danang Hotel

Bạn làm việc tại Grand Mercure Danang Hotel? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Grand Mercure Danang Hotel

Grand Mercure Danang Hotel

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo