Việc làm Radisson Blu Resort

Cập nhật 17/12/2024 12:50
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Radisson Blu Resort Phu Quoc
Assistant Outlet Manager/ Trợ Lý Quản Lý Nhà Hàng
Radisson Blu Resort
119 việc làm 17 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 03/07/2024
Hạn nộp hồ sơ: 10/08/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Điện Bàn - Quảng Nam

Mô tả công việc

Deliver Food and Beverage service of high standard and in accordance with departmental standards and procedures.
  • Develop departmental standards and procedures to promote salesmanship, beverage creativity and profit
  • Communicates to his/her superior any difficulties, guest comments and other relevant information
  • Delivers daily briefings and attends other Food and Beverage meetings as scheduled
  • Delivers prepared training sessions in line with a departmental monthly calendar
Prepares for service by ensuring the department’s
  • Grooming is impeccable and in accordance with personal presentation standards
  • Equipment is clean
  • Equipment is sorted and stored
  • Glassware is polished
  • Requirements for special occasions are ready
  • Music is on
  • Lighting is on
  • Outlet is ready for service and guest comfort
Carries out effective service by ensuring all staff are aware of their role in
  • Greeting and seating guests
  • Explaining and up-selling daily beverage specials
  • Processing food orders accurately
  • Using trays and tray jacks effectively
  • Quickly taking food and beverage orders
  • Ensuring payment methods are handled accurately
  • Ensuring working areas are cleaned and re-set quickly
  • Ensuring the bar is clean
  • Regularly cleaning ashtrays
  • Conversing with Guests in relation to the food and beverage products
Carries out effective beverage service by ensuring
  • Beverages are up-sold and regularly replenished, abiding by responsible alcohol service regulations
  • Converse with Guests about wine, advising the types and styles of wine, taking wine orders and serving wine
  • Promoting and selling cocktails to guests
  • Making and presenting cocktails
  • Coffee and tea is served hot and in accordance with standard
Patron care standards are adhered to by ensuring
  • Guests are advised on alcoholic beverages
  • The strengths of alcohol is advised and guests are advised as to their effect
  • Compliance with legal provisions of local liquor codes
  • Level of intoxication of guests is assessed and appropriate action taken
  • Advise guest on the hotel’s policy of smoking
  • Monitor factors which interfere with the total experience of the guest
Cellar operations are carried out including
  • Correct use of refrigeration system
  • Operating the beer reticulation system
  • Adhering to stock control procedures
  • Take appropriate action to resolve guest complaints
  • Requisition bar items according to bar stocks
  • Ongoing training and coaching should be conducted to enhance the knowledge and skills of the staff.
  • Complete spillage report and submit to Food and Beverage manager at the Conclusion of each shift
  • Assist to promote entertainment.
  • Works with superior on manpower planning and management needs
  • Motivate and drive team productivity at all times and offer assistance to other outlets where possible and as requested.
  • Closely monitors outlet flow and proposes ideas to increase table turn over and overall outlet capability
  • Conduct regular check on the cleanliness
  • Report all the default area and equipment and follow up to fix the area.

Quyền lợi được hưởng

  • Competitive salary and benefit package
  • Learning and development within Radisson Hotels Group
  • Internal Careers Advancement
  • Company shuttle bus 
  • Uniform & duty meals

Yêu cầu công việc

  • Minimum of 3 years experience as Food and Beverage management level in international brand hotel
  • Bachelor’s degree preferred
  • Experience managing to brand standards
  • Strong verbal and written communication skills
  • Strong negotiation skills

Yêu cầu hồ sơ

CV in English
Khu vực
Báo cáo

Radisson Blu Resort Phu Quoc
Radisson Blu Resort Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
Khu Bãi Dài, Xã Gành Dầu, Huyện Phú Quốc

Radisson Blu Resort Phú Quốc, được quản lý bởi Radisson Hotel Group, khách sạn xây dựng mới, với 514 dãy phòng và biệt thự. Tọa lạc tại vị trí chiến lược dọc theo bãi biển Bãi Dài, khu nghỉ dưỡng cách Quốc tế Phú Quốc 27 km lái xe Sân bay, phục vụ hàng loạt chuyến bay nội địa và quốc tế.Radisson Blu Resort Phú Quốc có lựa chọn ăn uống và quầy bar cả ngày phục vụ du khách quốc tế ẩm thực. Du khách cũng có thể sử dụng trung tâm thể dục được trang bị đầy đủ, hồ bơi ngoài trời, spa và phòng VIP. Lounge, cũng như Casino Phú Quốc, là sòng bạc đầu tiên ở Việt Nam cho phép vào nội địa.

Mức lương và phúc lợi:

  • Mức lương cạnh tranh & Lợi ích
  • Môi trường làm việc quốc tế và lý tưởng; đào tạo chuyên nghiệp được quản lý bởi
  • Tập đoàn khách sạn Radisson
  • Chỗ ở đầy đủ tiện nghi
  • Phụ cấp rất cạnh tranh cho việc đi lại, ăn uống và chỗ ở nếu không ở trong nhà nhân viên
  • Chăm sóc y tế 24/7 ngoài Bảo hiểm theo pháp luật
  • Hỗ trợ chi phí đi lại khi đón và về thăm nhà.

Những nghề phổ biến tại Radisson Blu Resort

Bạn làm việc tại Radisson Blu Resort? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Radisson Blu Resort

Radisson Blu Resort

Click để đánh giá