Company Description
Hanoi Daewoo Hotel is a five-star hotel located in Hanoi, renowned for its gallery of Vietnamese fine arts. The hotel offers a refined Asian setting that combines warmth and luxury, providing guests with a unique lifestyle experience. Since its opening in 1996, the hotel has hosted Kings and Queens, Heads of State, Corporate Conglomerates, and Entertainment Celebrities, delivering unparalleled service excellence.
Role Description
As the Chinese Chef, you will supervise the specialty restaurant kitchen area and food preparation staff. Coordinate menus, purchasing, staffing and food prep for the hotel's specialty restaurant. Responsible for the efficient operation of Chinese Kitchen to include the strong support for Banquets and other culinary outlets. Work with the Food and Beverage management team and associates to continually improve guest and associate satisfaction while maintaining the operating budget. Responsible for producing and presenting food in line with Restaurant positioning. Maintain guest relations and entertains Media whenever is required to promote the restaurant itself.
Qualifications
1. At least five years’ experience in a Chinese Cuisine production management role in high volume five-star hotels.
2. Diploma in Culinary or equivalent required; Bachelor’s Degree preferred
3. Certifications as required to comply with local and state laws.
4. Excellent culinary skills; possesses the ability to perform all functions in the culinary operations, especially strong in Western cuisines.
5. Extensive knowledge of food handling and sanitation standards.
6. Experience in high volume operation and menu composition.
7. Excellent management and leadership skills
8. Good training and coaching skills
9. Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment
Công Ty Thái Việt Corporation là công ty 100% vốn của Thái Lan chuyên về thức ăn chăn nuôi và chăn nuôi trang trại theo mô hình khép kín. Với phương châm "Chất lượng thực phẩm, chất lượng cuộc sống" và môi trường làm việc chuyên nghiệp cùng với các chuyên gia Thái Lan.
Tháng 07 năm 2011, Tập đoàn Thai Food Thailand bắt đầu đặt viên đá đầu tiên đầu tư vào lĩnh vực Thức ăn chăn nuôi và gia súc tại Việt Nam, khởi nguồn là Công ty TNHH Thái Việt Agri Group – viết tắt là TVAG. TVAG có trụ sở đặt tại Thôn Hà My Tây, Xã Điện Dương, Huyện Điện Bàn, Tỉnh Quảng Nam chuyên sản xuất và kinh doanh thức ăn chăn nuôi phục vụ cho toàn bộ nhu cầu của các tỉnh miền Trung.
Đến tháng 04 năm 2013, nhận thấy Việt Nam là một môi trường có tiềm năng rộng lớn, Thai Food Group quyết định mở rộng lĩnh vực đầu tư trong lĩnh vực chăn nuôi với việc thành lập thêm Công ty TNHH Thái Việt Swine Line, sau này đổi thành Công ty Cổ phần Thái Việt Swine Line, chuyên chăn nuôi lợn giống và lợn siêu nạc. TVSL có trụ sở chính đặt tại Thôn Trung Lương, Xã Tam Mỹ Tây, Huyện Núi Thành, Tỉnh Quảng Nam; và văn phòng đại diện đặt tại tầng 15, tòa nhà Công viên phần mềm Đà Nẵng - 02 Quang Trung, Quận Hải Châu, TP Đà Nẵng.
TVSL sở hữu 04 trang trại chăn nuôi lợn giống với quy mô 1.400 con nái mỗi trại, và ký hợp đồng nuôi gia công lợn thịt với hơn 35 trang trại trải dài từ Quảng Ngãi đến Quảng Trị.