Mô tả công việc
- Develop and maintain an innovative beverage menu, including cocktails, wine, and non-alcoholic options, to meet guest preferences.
- Manage inventory, ordering, and stock control to minimize waste and ensure availability of products.
- Report regularly to senior management on beverage performance, trends, and operational improvements.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary
- Full service-charge in probation time
- Day off/week: 02 days (working time: 9hrs/day)
- Have health care and Insurance
- Opportunity to develop career path
- Transportation support for fuel or shuttle bus.
- Additional benefits according to company policy.
Yêu cầu công việc
- Is highly organized, detail-oriented, and able to oversee daily operations efficiently.
- Has a positive attitude, adaptability, and a strong customer-focused mindset.
- Has strong leadership skills and can manage and motivate a team to deliver exceptional service.
- Is creative and able to develop new drink menus and promotional ideas
Yêu cầu hồ sơ
HumVentures tiên phong phát triển các thương hiệu tôn vinh giá trị bản địa được mến chuộng như: Hum Dining, Mặn Mòi, Chill Corner, The Bloom, Vườn Trong Phố.
Là thương hiệu địa phương với đội ngũ nhân sự Việt Nam, HumVentures không chỉ định vị trở thành một trong những thương hiệu dịch vụ hiếu khách hàng đầu, nâng tầm trải nghiệm của khách hàng địa phương và quốc tế, chúng tôi còn chân thành tôn vinh các giá trị tự nhiên cũng như văn hoá Việt Nam.
Để tiếp tục phát triển các thương hiệu tâm huyết của mình, HumVentures mong muốn kiến tạo môi trường làm việc tin cậy, phúc lợi tốt, văn hoá làm việc tương trợ, minh bạch, tạo cảm hứng nuôi dưỡng tài năng và cơ hội thăng hoa sự nghiệp cho cộng sự ở mọi vị trí.