Việc làm Grand Mercure Danang Hotel

Cập nhật 12/12/2024 01:18
Tìm thấy 8 việc làm đang tuyển dụng
Grand Mercure Danang Hotel
Steward supervisor
Grand Mercure Danang Hotel
108 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 06/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/12/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Đống Đa - Hà Nội

Mô tả công việc

The position is responsible for:

Development and improvement of the people, product and profit of the Culinary Department with a focus on superior quality and consistency.

Primary Responsibilities

Assist and support the Executive Chef to the highest standards in the daily operation of the Culinary team.

The Executive Sous Chef requires solid leadership qualities, organizational and administrative talent and is fully responsible for their venue operation

Plan, organize, control and direct the work of colleagues

Development and improvement of the people, product and profit of the Culinary Department with a focus on superior quality and consistency.

Develop mainternan the highest standards in the daily operation of the Culinary team

Develop new menu options based on seasonal changes and customers' requirements as well as the hotel's business purpose

• Create menus and work with sales team to respond to different customer requirements

• Be creative in the design and implementation of ongoing food concepts

Responsible for the hygienic and safe preparation of food within the outlet

• Ensure proper operation and Follow up on all reports from department heads to ensure all standards are strictly enforced

Main Complexity/Critical issues in the Job

• Deal well with guests' requests as well as complex requests of guests, as well as customer complaint situations in each specific situation…

The ability to control and be flexible in adjusting the menu cost to suit each customer's complex requirements

Quyền lợi được hưởng

Quyền lợi hấp dẫn và mức lương cạnh tranh, trao đổi trực tiếp khi phỏng vấn

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience

• Culinary Certificate or related field.

• A minimum of 2 years’ experience in a similar role.

• Strong knowledge of cooking methods, kitchen equipment, and best practices.

• Good understanding of Mc system and restaurant software programs.

• Teamwork-oriented with outstanding leadership abilities.

• Excellent communication and interpersonal skills.

Competencies

• Good interpersonal skills with ability to communicate with all levels of employees

• Service oriented with an eye for details

• Ability to work effectively and contribute in a team

• Good presentation and influencing skills

• Good computer skill

Yêu cầu hồ sơ

Nộp hồ sơ trực tiếp tại khách sạn hoặc nộp hồ sơ online trên web.
Khu vực
Báo cáo

Grand Mercure Danang Hotel
Grand Mercure Danang Hotel Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Đảo Xanh, Quận Hải Châu, Thành phố Đà Nẵng, Việt Nam

Chúng tôi là Grand Mercure Danang, một thành viên tự hào của AccorHotels, cung cấp một địa chỉ quốc tế cao cấp của sự khác biệt. Khách sạn này, nằm trên khung cảnh độc quyền của Đảo Xanh, ngay tại trung tâm thành phố Đà Nẵng, cung cấp 272 phòng được thiết kế đẹp mắt với ảnh sáng ban ngày tự nhiên và tầm nhìn toàn cảnh vịnh Đà Nẵng. Hãy cùng Grand Mercure Danang phát triển sự nghiệp của bạn nhé!

Những nghề phổ biến tại Grand Mercure Danang Hotel

Bạn làm việc tại Grand Mercure Danang Hotel? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Grand Mercure Danang Hotel

Grand Mercure Danang Hotel

Click để đánh giá