Tìm thấy 10 việc làm đang tuyển dụng
Restaurant Supervisor
Ẩm Thực Thiên Lý
93 việc làm
6 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương:
Thỏa thuận
Chức vụ:
Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển:
11/10/2024
Hạn nộp hồ sơ:
05/12/2024
Hình thức:
Làm theo ca
Kinh nghiệm:
Không yêu cầu
Số lượng:
1
Giới tính:
Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Hải Châu - Đà Nẵng
Mô tả công việc
- Ensures that all employees deliver the brand promise and provide exceptional guest service at all times.
- Handles all guest and internal customer complaints and inquiries in a courteous and efficient manner, following through to make sure problems are resolved satisfactorily.
- Maintains positive guest and colleague interactions with good working relationships.
- Establishes a rapport with guests maintaining good customer relationships.
- Conducts monthly inventory checks on all operating equipment and supplies.
- Liaises with the Kitchen and Beverage Department on daily operations and quality control.
- Have a thorough knowledge and understanding of all food and beverage items in the menu and the ability to recommend Food and Beverage combinations and up sell alternatives.
- Ensures that the outlet is kept clean and organized, both at the front as well as the back of house.
Complete the daily responsibilities that are set for each individual shift
- Review order dockets ensuring accurate and timely prepare the food and beverage requirements accordingly
- Anticipate for any unexpected guest need and react promptly Communicate effectively to know the daily task assign
- Maintain back up supplies stock for the daily operations and to anticipated busy demands
- Understands and strictly adheres to Rules and Regulations established in the Employee Handbook and the hotel's policies concerning fire, hygiene, health and safety.
- Attends training sessions and meetings as and when required. Recommend and/or execute management policies to hire, transfer, suspend, layoff, recall, discharge, re-assign, or discipline employees.
Quyền lợi được hưởng
Candidates will be provided with job details during interview.
Yêu cầu công việc
- Minimum 2 years of F&B service experience in 5 star international hotels/resorts, and/or in freestanding restaurants
- Knowledge of food safety regulations and practices, such as HACCP
- Preferably a Diploma holder in Hospitality Business Management or any related course
Yêu cầu hồ sơ
- CV
- SYLL
- CCCD
Khu vực
Ẩm Thực Thiên Lý
Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
74 Nguyễn Thị Thập, Phường Tân Hưng, Quận 7
Hệ thống Cơm niêu Thiên Lý đứng đầu về phân khúc Cơm niêu trong TP. Hồ Chí Minh. Với những hoài bão và tình yêu ẩm thực Việt, Thiên Lý khát khao góp phần nâng tầm ẩm thực Việt Nam vươn ra thế giới,
Với hệ thống nhà hàng trãi khắp cả nước, mở ra nhiều cơ hội việc làm cho các bạn trẻ yêu thích ngành nghề F&B.
Tại Cơm Niêu Thiên Lý, chúng tôi đề cao và tôn vinh giá trị về con người.
Lộ trình tuyển dụng sau đây, góp phần giúp chúng tôi lựa chọn được những người phù hợp về tư duy, năng lực và quan niệm sống để bước lên Con thuyền sự nghiệp cùng Cơm Niêu Thiên Lý
Những nghề phổ biến tại Ẩm Thực Thiên Lý
Bạn làm việc tại Ẩm Thực Thiên Lý? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn
Ẩm Thực Thiên Lý
Click để đánh giá