Mô tả công việc
• Function as the Production Manager for the Pastry Kitchen
• Manage and prepare shift operations and ensure compliance with all Food & Beverage policies, standards and procedures.
• Perform all duties of kitchen associates as required.
• Recognize superior quality products, presentations and flavor.
• Maintain food preparation handling and correct storage standards.
• Maintain purchasing, receiving and food storage standards.
• Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations and FSMS Company standard
• Calculate accurate theoretical and weighted food costs.
• Follow proper handling and right temperature of all food products.
• Know and implement Hygiene and Safety Standards.
• Operate and maintain all department equipment and reports malfunctions.
• Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.
• Actively participates in and leads recruitment and talent development for the division/department, to meet both current and future needs
• Participate in training associate on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.
• Train associates in safety procedures and supervise their ability to follow loss prevention policies to prevent accidents and control costs.
• Develop and implement Manager, Supervisor & Associate training plans on a quarterly basis in conjunction with Human Resources Department.
• Participate in training the Restaurant and Catering associates on menu items including ingredients, preparation methods, seasoning and unique tastes.
• Interact with guests/customers, community, Company representatives, vendors and local education systems as needed.
• Enforce the food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.
• Train, coach, and counsel associates in order to reach a satisfactory level of productivity.
• Perform any other duties as assigned.
Quyền lợi được hưởng
- Professional and multicultural working environment
- Good and competitive HR benefits (Additional insurance, staff housing, daily shuttle bus Danang - Hoiana, duty meal, ...)
- Big-scale project in central Vietnam
- Career Development Opportunity
Yêu cầu công việc
- Certification as required to comply with culinary Education preferred
- 2+ years previous experience in same position at five star hotel
- Computer and Microsoft office skill
- Solid communication and training skill
- Menu compilation skill
- Extensive knowledge of food handling and sanitation standards
- The ability to work with multicultural team
- The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic
- An appreciation for the people you work with
- Excellent communication skills
- An eye for detail and solving challenges
- Strong leadership skills
- Must be able to multi-task.
Yêu cầu hồ sơ
Công ty Cổ phần Dược phẩm ECO (ECO Pharma) được thành lập năm 2008, hoạt động trong ba lĩnh vực chính là Nhập khẩu ủy thác và Phân phối thuốc, thực phẩm chức năng, Hệ thống nhà thuốc bán lẻ.
Hàng chục triệu khách hàng, hàng trăm bệnh viện, hàng ngàn nhà thuốc trên toàn quốc đã và đang tin dùng các thuốc đặc trị chất lượng, các sản phẩm chăm sóc sức khỏe cao cấp do ECO Pharma nhập khẩu và phân phối.
Các danh hiệu chúng tôi: Top 500 doanh nghiệp tư nhân lớn nhất Việt Nam 2014, vị trí thứ 7 Top 500 doanh nghiệp tăng trưởng nhất Việt Nam 2015, Doanh nghiệp văn hóa UNESCO; Hệ thống nhà thuốc trong nước đầu tiên đạt cả ba chứng nhận của Tổ chức Y tế Thế giới: WHO – GSP (thực hành tốt bảo quản thuốc), WHO – GDP (thực hành tốt phân phối thuốc), WHO – GPP (thực hành tốt nhà thuốc); Hệ thống quản lý chất lượng 9001:2008 do Tổ chức TUV (Đức) cấp và hàng loạt các giải thưởng, chứng nhận có giá trị khác.
Review ECO PHARMALIFE., JSC
Môi trường thoải mái, đc đi trễ giới hạn thời gian quy định, cuối giờ bù lại số phút đi trễ là vẫn đc tính lương đầy đủ (RV)
Môi trường tưởng chừng êm ả lắm, nhưng ẩn bên trong là đấu đá
Lương cao nhưng quy trình làm việc rối rắm (RV)