Việc làm HẢI SẢN HOÀNG GIA - ROYAL SEAFOOD

Cập nhật 17/12/2024 13:16
Tìm thấy 2 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY TNHH THƯƠNG MẠI QUỐC TẾ HẢI SẢN HOÀNG GIA
PHÚ YÊN-TUY HÒA | Wink Hotel Tuy Hoa Beach | Kitchen Manager
HẢI SẢN HOÀNG GIA - ROYAL SEAFOOD
102 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 11/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 15/01/2025
Hình thức: Giờ hành chính
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thành Phố Tuy Hòa - Phú Yên

Mô tả công việc

The Kitchen Manager is responsible for overseeing the kitchen operations and managing the kitchen team to ensure the food delivery is at its best and established standards of operation are met. Moreover, this role is also in charge of purchase and supply orders, checking kitchen items, performing the inventory count for daily operations and making kitchen stock readily available.

Kitchen Manager reports directly to the Hotel general manager and works closely with the other members in F&B team.

Quyền lợi được hưởng

* Full contribution of SI, HI and UI on basic salary

* Active, balance and professional working environment

* Productivity focus not time attendance

* Fun and playfull internal activities

* 14 AL days

* Meal allowance

* Phone allowance

* 24.7 health insurance

Yêu cầu công việc

Proven performance record with at least 3 years in hospitality or F&B operations as Kitchen coach or equivalent, pre-opening experience is an advantage

Diploma in hotel and restaurant management, hospitality management, business management, marketing, entrepreneurship, or equivalent; Food Hygiene certifications would be an advantage

Fair written and verbal communication skills in both Vietnamese and English

Ability to easily connect and provide a warm (first) contact for our guests, continuously making it personal at every interaction

Ability to provide on the job training, peer mentorship, team development and coaching

Ability to work across all hotel sectors and departments at a basic level to best understanding role in FOH management and departmental collaboration

Actively work to build a community of one, in actions and feelings

Team and knowledge management, system diversities, organizational and team interrelationships

Conflict management, impact and influencing; listening, understanding and responding; teamwork and cooperation

Ability anticipate problems and offer solutions; provide high level of attention to detail

Computer literacy, knowledge of Microsoft Office applications, Hotel operations systems and POS

Yêu cầu hồ sơ

PHÚ YÊN-TUY HÒA | Wink Hotel Tuy Hoa Beach | Kitchen Manager

Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY TNHH THƯƠNG MẠI QUỐC TẾ HẢI SẢN HOÀNG GIA
HẢI SẢN HOÀNG GIA - ROYAL SEAFOOD Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
244/29 Huỳnh Văn Bánh, Phường 11, Quận Phú Nhuận, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam

HẢI SẢN HOÀNG GIA là hệ thống bán lẻ hải sản tươi sống cao cấp nhất. Tiên phong về nhập khẩu và chế biến mang đi. Hải sản Hoàng Gia có tiền thân là một doanh nghiệp xuất nhập khẩu thủy hải sản ra đời năm 2002, đến nay đã có 19 năm kinh nghiệm cung cấp thủy hải sản cho thị trường Việt Nam. Hoàng Gia tự hào là đơn vị đầu tiên nhập khẩu thành công King Crab (Cua Hoàng Đế), bào ngư Hàn Quốc, bào ngư Úc, sò điệp Nhật Bản, ốc bulot Ireland,... tươi sống về phục vụ người Việt.

Những nghề phổ biến tại HẢI SẢN HOÀNG GIA - ROYAL SEAFOOD

Bạn làm việc tại HẢI SẢN HOÀNG GIA - ROYAL SEAFOOD? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo HẢI SẢN HOÀNG GIA - ROYAL SEAFOOD

HẢI SẢN HOÀNG GIA - ROYAL SEAFOOD

Click để đánh giá