2,222 việc làm
Holiday Inn & Suites Saigon Airport
Banquet Manager
Holiday Inn & Suites Saigon Airport
Thỏa thuận
Đăng 26 ngày trước
Thỏa thuận
Kiên Giang
Đăng 4 ngày trước
Thỏa thuận
Hồ Chí Minh
Đăng 4 ngày trước
HỆ THỐNG TRƯỜNG LIÊN KẾT QUỐC TẾ INSCHOOL
Quản Lý Chuyên Môn Tiếng Hoa (Long Khánh - Đồng Nai)
Hệ thống Trường liên kết Quốc tế Inschool
Thỏa thuận
Đăng 4 ngày trước
CÔNG TY TNHH NHÀ HÀNG KHÁCH SẠN SÀI GÒN SHERATON
Event Manager| Quản lý Sự kiện
SHERATON Việt Nam
4.4
Thỏa thuận
Hải Phòng
Đăng 5 ngày trước
CÔNG TY CP CƠ KHÍ XÂY DỰNG AMECC
Chuyên Gia Quản Lý Nước Ngoài
CÔNG TY CƠ KHÍ XÂY DỰNG AMECC
Thỏa thuận
Đăng 5 ngày trước
CÔNG TY CỔ PHẦN F&B AND ENTERTAINMENTS LUMIERE HOLDING
Lumiere Byblos - Head Bar
Lumiere F&B
1.0
8 - 12 triệu
Hồ Chí Minh
Đăng 5 ngày trước
Công ty TNHH Fannwood
Quản Lý Chuyền Sơn
Công ty TNHH Fannwood
Thỏa thuận
Đăng 5 ngày trước
Thỏa thuận
Cần Thơ
Đăng 5 ngày trước
ODK Mikazuki VietNam Company Limited
Activity Manager
ODK Mikazuki
Thỏa thuận
Đà Nẵng
Đăng 6 ngày trước
Công Ty TNHH Clark Material Handling Việt Nam
Nhân Viên Quản Lý Phụ Tùng
Công Ty TNHH Clark Material Handling Việt Nam
Thỏa thuận
Đăng 6 ngày trước
Thỏa thuận
Đăng 6 ngày trước
CÔNG TY TNHH VẬN TẢI BÁCH VIỆT
Quản lý nhóm Giao nhận hiện trường
VẬN TẢI BÁCH VIỆT
3.0
17 - 25 triệu
Hà Nội
Đăng 6 ngày trước
Thỏa thuận
Đăng 6 ngày trước
RENAISSANCE HOI AN RESORT & SPA
Bar Manager
HOI AN RESORT & SPA
12 - 20 triệu
Quảng Nam
Đăng 7 ngày trước
15 - 17 triệu
Đăng 7 ngày trước
Công ty TNHH Bảo hiểm nhân thọ Cathay Việt Nam
Quản Lý Tiềm Năng [ Thu Nhập Từ 15 Triệu ]
Bảo hiểm Cathay Life Việt Nam
2.8
Trên 15 triệu
Đăng 7 ngày trước
Tập đoàn BRG
Quản lý Nhà Câu lạc bộ
Tập đoàn BRG
3.0
Thỏa thuận
Hà Nội
Đăng 7 ngày trước
Vantage Logistics Corporation
Wholesales Staff/ Manager
Vantage Logistics Corporation
Thỏa thuận
Đăng 8 ngày trước
NGÂN HÀNG TNHH INDOVINA
Manager Of Tan Vu T.o - Hai Phong Branch
NGÂN HÀNG INDOVINA - INDOVINA BANK
4.0
Thỏa thuận
Đăng 8 ngày trước
Holiday Inn & Suites Saigon Airport
Banquet Manager
Holiday Inn & Suites Saigon Airport
43 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 1
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 1
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng nhóm/Trưởng phòng
Ngày đăng tuyển: 24/04/2024
Hạn nộp hồ sơ: 26/05/2024
Hình thức: Full-time
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- 18E Cong Hoa Street, Ward 4, Tan Binh District, HCMC, Vietnam

Mô tả công việc

Welcome to IHG. Now that you’re part of our family, let’s explain the role you will play. What’s the job? Manage all aspects of the banquet operations in line with our moto (“Joy of Travel for all”), guest expectations (Guest Love), physical maintenance and inventory functions to ensure guest satisfaction, hotel quality standards and revenue goals are met and that related costs are controlled. Ensure there is an emphasis on staff training, development and maintaining hygienic standards and practices Supervises the issue of keys, mail, messages, telegrams and parcels to the guests. Coordinate guests’ needs, requests, and inquiries to ensure value for our guests. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures. Your day-to-day People • Manage day-to-day Banquet activities, staffing requirements, plan and assign work, and establish performance and development goals for team members. Provide mentoring, coaching and regular feedback to help manage conflict and improve team member performance • Educate and train team members in compliance with brand standards, service behaviours, and governmental regulations. Ensure staff has the tools, training, and equipment to carry out job duties. • Promote teamwork and quality service through daily communication and coordination with other departments. • Maximise employee productivity by using multi-skilling, multi-tasking and flexible scheduling to meet the financial goals of the business as well as the expectations of the guests • Works with Superior on manpower planning and management needs • Encourage employees to be creative and innovative, challenging and recognising them for their contribution to the success of the operation • Conducts annual Performance Development Plan with employees and to support them in their professional development goals • Exercises responsible management and behaviour at all times and positively representing the hotel management team • Ensures that employees also provide excellent service to internal customers in other departments as appropriate • Oversees and assists in the recruitment and selection of all Food and Beverage employees. Adheres to hotel guidelines when recruiting and uses a competency-based approach to select employees • Ensures that grooming and general appearance of all banquet staffs, including casual labours follow the hotel policies and standards Financial • Ensures that the banquet is operated in line with maximising profit while delivering on the brand promise • Ensures all credit and financial transactions are handled in a secure manner. Ensure billing accuracy and conducts bill reviews with the clients prior to processing the final bill • Monitor Banquet budget and control expenses with a focus on food, beverage, and labour costs • Actively pursue cost saving measures, recycle wherever possible • Ensures that all hotel, company and local rules, policies and regulations relating to financial record keeping, money handling and licensing are adhered to, including the timely and accurate reporting of financial information • Produce monthly reports and event forecasts to analyse current/potential business, coordinate activities to increase revenue and monitor performance to ensure actual revenue meet or exceed established budget plan • Ensure a reasonable usage of the hotel’s collaterals, equipment and resources • Manages in the inventory management and ongoing maintenance of outlet operating equipment and other assets Guest Experience • Deliver Food and Beverage service of high standard and in accordance with departmental standards and procedures • Responsible for maintaining a strong client relationship and ensuring that all convention specifications are communicated to and executed by all hotel operating departments making for a successful meeting experience for the meeting planner and attendees • Organizes and conduct pre-shift and departmental meetings communicating pertinent information to the staff, ensuring all staff are aware of VIPs, special events, hotel information • Shares recommendations and guest comments to Chef and Assistant Food and Beverage Manager to reflect current customer profile • Monitors service and food and beverage standards in the Banquet. Work with the Banquet employees, Executive Sous Chef and Banquet Chef to take corrective actions where necessary • Handles all guest and internal customer complaints and inquiries in a courteous and efficient manner, following through to make sure problems are resolved satisfactorily • Works closely with other Outlet Managers and other Departments in a supportive and flexible manner, focusing on the overall success of the hotel and the satisfaction of hotel guests • Manages customer database and utilize effectively Responsible Business • Act as liaison between field sales person and customer throughout the event process (pre-event, event, post-event) • Review all written communication, i.e., resumes, daily/weekly, Banquet Event Orders to determine appropriate staffing levels, room/station assignments, buffet décor and enhancements as they relate to banquets and meeting room set-ups • Responsible for the appropriate and timely set up of all functions and meetings while maintaining standards of food, beverage and meeting specifications • Communicate all daily activities, in person or by log, to the other banquet personnel to ensure smooth transition and follow-up from one function to another • Actively attend the weekly BEO meeting, go through details of upcoming event as well as forecast of tentative events. Lead the meeting in the absence of Assistant Food and Beverage Manager • Inspects and oversee the cleanliness and maintenance of all function space, banquet facilities, equipment, public areas, and service areas on all banquet levels • Participates in customer site inspections and assists with the sales process as necessary • Ensure the security and proper storage of food and beverage products, inventory and equipment, and replenish supplies in a timely and efficient manner while minimising waste • Aware and familiar with measures and procedures to follow during emergency situations • Be responsible in keeping our property safe and secure, to participate in any hotel activity related to Fire Life safety • Responds to changes in the Food and Beverage function as dictated by the industry, company and hotel Accountability This is the top food and beverage job in a large full-service hotel. Supervises a large number of team members in banquet facilities that cater to 1200 people. Oversees subordinate manager and/or supervisors and professional staffs Annual Operating Profit/Payroll Budget • Department Budget and Headcounts • Department Budget- beverage cost / GOP delivery • TGOP, flow-through, incremental conversion • Payroll Key Metrics • Colleague Heartbeat • Guest Love • Standards Audit • F&B Revenue • GOP, TGOP Decision Making Responsibilities • Outlet Budget, Department Budget • Purchasing and procurement in relation to F&B department • Within the authority as assigned for Hotel Band 5 role

Yêu cầu công việc

What we need from you • Preferably diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field • 5 years related experience in F&B hotel operations, with at least 3 years in Banquet operations, or an equivalent combination of education and experience • Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency. • Decision making and problem solving • Must be fluent in Vietnamese and English • Good writing skills • Leadership skills with an ability to train, motivate, and create a team effort • Well-versed in Excel, Word, PowerPoint and POS • Must be flexible with work schedule, including extended hours, weekends, and holidays How do I deliver this? We genuinely care about people and we show this through living out our promise of True Hospitality each and every day. It’s what connects every colleague in all IHG® hotels. Each IHG® hotel brand delivers True Hospitality in their own way, and at the heart of it all are specific, core service skills. • True Attitude: being caring, wanting to make a positive difference, and building genuine connections with guests • True Confidence: having the knowledge and skills to perform your role, and giving guests the confidence that they can trust you, to help and support them during their stay • True Listening: focusing on what your guest is saying, picking up on body language that is often overlooked, and understanding what the guest wants and needs • True Responsiveness: is about providing guests with what they need, and doing so in a timely and caring manner There’s so much more to the job than we can capture here. It’s simply about creating great experiences, doing the right thing and understanding people. The statements in this job description are intended to represent the key duties and level of work being performed. They are not intended to be ALL responsibilities or qualifications of the job.

Quyền lợi được hưởng

Insurance
IHG Training Programs
Duties meals
Khu vực
Báo cáo

Công việc của QUẢN LÝ là gì?

Người quản lý là người giám sát giám sát các thành viên trong nhóm trong một bộ phận nhất định để đảm bảo bộ phận đó hoạt động hiệu quả. Nhiệm vụ chính của họ bao gồm tuyển dụng và đào tạo nhân viên, tạo và thực hiện các chiến lược kinh doanh cũng như phân công nhiệm vụ cho các thành viên trong nhóm.

Công việc chính của Quản lý

Người quản lý thường có thể được yêu cầu thực hiện các nhiệm vụ như nhiệm vụ hành chính, sắp xếp lịch trình của nhân viên, giám sát và đánh giá hiệu suất của nhân viên và lãnh đạo các thành viên trong nhóm. Người quản lý cũng có thể chịu trách nhiệm cộng tác và phát triển các kế hoạch cải tiến, theo dõi tiến độ và phân công nhiệm vụ của nhân viên. Các trách nhiệm bổ sung có thể bao gồm:

  • Quản lý các nhóm dự án nhỏ để phát triển, thực hiện và hoàn thành nhiệm vụ
  • Tổ chức vai trò của nhóm và đánh giá hiệu suất của nhân viên
  • Ghi lại các nhiệm vụ hoạt động và báo cáo cho quản lý cấp trên
  • Thực hiện đánh giá và đánh giá nhân viên
  • Hỗ trợ chương trình đào tạo và hội nhập nhân viên mới gia các hoạt động, sự kiện khác của nhà trường (nếu có)

QUẢN LÝ có mức lương bao nhiêu?

216 - 195 triệu /năm
Tổng lương
188 - 257 triệu
/năm

Lương cơ bản

+
28 - 39 triệu
/năm

Lương bổ sung

216 - 195 triệu

/năm
216 M
295 M
191 M 560 M
Khoảng lương phổ biến
Khoảng lương
Xem thêm thông tin chi tiết

Lộ trình sự nghiệp QUẢN LÝ

Tìm hiểu cách trở thành QUẢN LÝ, bạn cần có những kỹ năng và trình độ học vấn nào để thành công cũng như đạt được mức lương mong đợi ở mỗi bước trên con đường sự nghiệp của bạn.

QUẢN LÝ
216 - 195 triệu/năm
QUẢN LÝ

Số năm kinh nghiệm

Đang cập nhật...
Không bao gồm số năm dành cho việc học và đào tạo

Điều kiện và Lộ trình trở thành một QUẢN LÝ?

Yêu cầu của tuyển dụng với vị trí Quản lý

Người quản lý có thể có các kỹ năng và trình độ tiên quyết như khả năng lãnh đạo, giao tiếp và kỹ năng giao tiếp đặc biệt. Các nhà quản lý cũng có thể được yêu cầu phát triển những kỹ năng này như một phần của quá trình trưởng thành và phát triển nghề nghiệp của họ. Tùy thuộc vào trình độ chuyên môn, Người quản lý cũng có thể chọn tham gia các chương trình giáo dục thường xuyên. Một số kỹ năng cần thiết khác bao gồm:

  • Lập kế hoạch và phát triển các dự án
  • Đưa ra các quyết định về hoạt động và quy trình
  • Giải quyết vấn đề một cách sáng tạo
  • Tổ chức và phân công nhiệm vụ cho các thành viên trong nhóm
  • Đặc biệt chú ý đến chi tiết và kỹ năng quản lý thời gian có thành tích trong quá trình giảng dạy là một điểm cộng.

Lộ trình thăng tiến của Quản lý

Manager là một chức vụ quản lý cấp cao trong doanh nghiệp. Nó đòi hỏi bạn phải có sự thông thạo và hiểu biết chuyên sâu mới có thể đảm nhận được. Vì vậy để thăng tiến lên vị trí này bạn cần có định hướng phát triển từ sớm. Việc có định hướng rõ ràng từ sớm sẽ giúp bạn biết phải rèn luyện, tích lũy cho mình những kiến thức, kỹ năng cần thiết nào. Từ đó bạn có thể vạch ra một kế hoạch cụ thể để từng bước trau dồi và nâng cấp hành trang sự nghiệp cho mình.

Quản lý (Manager) là vị trí cần được đào tạo bài bản và có thời gian tích luỹ kinh nghiệm đủ lâu chứ không thể chỉ trong một, hai ngày là có thể đảm nhận được. Tức là bạn sẽ phải trải qua lộ trình sự nghiệp kéo dài vài năm, có khi là chục năm mới có thể ngồi vào vị trí này. Bạn sẽ bắt đầu từ những vị trí đơn giản, cấp nhân viên, sau đó mới dần tích lũy các kinh nghiệm cần thiết để trở thành Manager:

Nhân viên: phụ thuộc vào chuyên môn được đào tạo mà bạn sẽ chọn cho mình một vị trí công việc trong lĩnh vực phù hợp để bắt đầu sự nghiệp. Bạn sẽ làm tại vị trí này từ 1 – 2 năm sau đó thăng tiến lên vị trí cao hơn.

Chuyên viên / Leader: khi đã có một số kinh nghiệm làm việc nhất định bạn sẽ tiếp tục thăng tiến lên vị trí chuyên viên, sau đó trở thành leader rồi tiếp tục thăng tiến lên cao hơn. Trong một số trường hợp bạn có thể thăng tiến thẳng lên vị trí leader mà không trải qua vị trí chuyên viên. Hoặc bạn có thể từ vị trí chuyên viên rồi trở thành manager mà không làm leader.

 Manager: sau khi làm việc tại vị trí chuyên viên hoặc leader từ 3 năm trở lên bạn có thể nghĩ tới việc tìm kiếm cơ hội việc làm Manager. Lúc này bạn hãy cân nhắc cơ hội thăng tiến tại công ty mình đang làm việc. Nếu không bạn có thể tìm việc làm  Manager tại các công ty khác trong cùng lĩnh vực. 

Chief Operations Officer (COO): tại vị trí Operation Manager bạn sẽ có cơ hội trở thành COO hay Giám đốc phụ trách điều hành sau một thời gian làm việc với thành tích và năng lực xuất sắc.

Tóm lại, bạn cần trải qua một quá trình rèn luyện dài để được doanh nghiệp tín nhiệm và giao cho bạn đảm nhận chức vụ Manager. Vì vậy, đừng nôn nóng mà hãy kiên trì và nỗ lực chuẩn bị các kỹ năng, kinh nghiệm chuyên môn cần thiết để trở thành một Manager bạn nhé!

Tìm việc theo nghề nghiệp