Mô tả công việc
The Head Chef shall prepare 5 Star meals at an international level and will be held responsible for menu preparation for daily family meal planning based on client preferences, menus for events as directed by the Estate Manager, shopping for ingredients, inventory and cost control, meal preparation, food safety, direction of event kitchen staff, and kitchen hygiene.
Responsibilities:
• Menu Planning: Crafting weekly or daily menus tailored to clients’ dietary preferences, nutritional needs, and any special requests.
• Grocery Shopping: Selecting and purchasing fresh and specialty ingredients required for meal preparation, while managing the budget set by the Chateau de Saigon Estate Manager
• Meal Preparation: Cooking meals at designated times or preparing them in advance for clients to reheat, ensuring each dish meets the high standards expected by the client.
• Special Diets: Accommodating various dietary restrictions such as diabetic, celiac, vegetarian, lactose intolerance, vegan, gluten-free, paleo, or ketogenic diets and staying informed about the latest dietary trends.
• Ingredient Sourcing: Assisting the Estate Manager to establish and maintain relationships with local farmers, butchers, and markets to source the highest quality and most sustainable ingredients.
• Food Safety: Maintaining a clean and sanitary kitchen environment, properly storing food to prevent spoilage, and ensuring all meals are prepared safely.
• Event Catering: Organizing and executing meal preparation for special occasions, such as dinner parties, birthdays, or other events hosted by the client.
• Cooking Lessons: Providing cooking demonstrations or lessons to clients interested in learning culinary techniques or recipes.
• Kitchen Management: Organizing the kitchen, including pantry management, equipment maintenance, and inventory tracking.
• Nutrition: Collaborating with nutritionists or dietitians, if necessary, to develop meals that support a client’s health goals.
• Recipe Development: Innovating and experimenting with new recipes to keep meal offerings exciting and diverse.
Quyền lợi được hưởng
Good benefits
Working and meeting with the high class of Vietnam
Yêu cầu công việc
Be a Vietnamese national.
Have a clean criminal record and pass a security screening.
Possess a Degree in Culinary Arts from an accredited Vietnamese or international recognized institution.
Have at least 5 years of experience as a chef, 3 of which shall be in 4 or 5 Star restaurants.
Hold a Current Vietnamese Certificate of Food Hygiene & Safety.
Produce references from 3 former employers.
Yêu cầu hồ sơ
NovaDreams với tầm nhìn trở thành một trong những thương hiệu vui chơi giải trí uy tín tại Việt Nam, hiện đang tuyển dụng nhiều vị trí nhân sự cấp cao trong năm 2021.
NovaDreams là đơn vị nghiên cứu, phát triển và quản lý vận hành các sản phẩm vui chơi giải trí đa dạng, độc đáo như Công viên giải trí chủ đề, Công viên nước, Công viên sinh thái, Trung tâm giải trí trong nhà, Các loại hình show biểu diễn nghệ thuật….
Cùng với nhiều đơn vị thành viên khác, NovaDreams có sứ mệnh nâng tầm giá trị các bất động sản đô thị du lịch do NovaGroup đầu tư và phát triển. Hiện tại, NovaDreams là một mảnh ghép thú vị, mang màu sắc trẻ trung và có mặt tại NovaWorld Ho Tram, NovaWorld Phan Thiet, NovaHills Mui Ne Resort & Villas, NovaBeach Cam Ranh.
Tại NovaWorld Phan Thiet, Công viên giải trí 25ha Ocean World là một trong những công trình vui chơi giải trí trọng điểm tại khu vực, bao gồm Công viên nước Ocean Kingdom, Công viên giải trí theo phong cách khám phá Adventure Park, Circus Land và nổi bật là Stunt Show – Chương trình biểu diễn kỹ xảo hành động.
Tại NovaWorld Ho Tram, tháng 10/2021, NovaDreams dự kiến đưa vào vận hành Khu trò chơi dưới nước thuộc Công viên giải trí Tropicana Park.
Nằm trong hệ sinh thái của NovaGroup, NovaDreams không ngừng xây dựng chế độ phúc lợi cạnh tranh; môi trường làm việc lý tưởng, chuyên nghiệp; lộ trình thăng tiến hấp dẫn và đặc biệt là các chương trình đào tạo, phát triển nhân tài từ bên trong tổ chức.