Mô tả công việc
• Conducts shift briefings to ensure hotel activities and operational requirements are known in the absence of Supervisor
• Oversees the preparation of kitchen equipment for use during the shift
• Supervises the receiving and storage of kitchen goods
• Supervises the cleaning and storage of kitchen equipment
• Supervises the cleaning of the premises
• Supervises the removal of waste
• Supervises the handling of kitchen linen
• Supervises the cleaning of an hygienic kitchen
• Engages in and supervises the cleaning of kitchen and equipment
• Maintains high levels of personal hygiene for self and enforces hygiene standards for team
• Supervises all functions of the Stewarding operation to achieve the optimum departmental costs
• Supervises all functions of the Stewarding operation to achieve the optimum quality level of sanitation
• Establishes and maintains effective employee and inter-departmental working relationships
• Assists in developing training plans, develops training material in accordance with guidelines and implements training plans for the Stewarding employees.
• Assists in setting Stewarding goals and developing strategies, procedures and policies
• Assists in determining the minimum and maximum stocks and controls the par-stocks of all material and equipment
• Supervises the counting of inventories in coordination with employees of the accounting division
• Liaise with employees of the Engineering Division to schedule preventive maintenance and repairs
• Works with Supervisor in manpower planning and management needs
• Works with Manager in the preparation and management of the Department’s budget
Quyền lợi được hưởng
- Accommodation for Candidate who come from another city/Chỗ ở cho ứng viên đến từ thành phố khác
- Service charge/Phí dịch vụ
- 2 days off / week/ Nghỉ 2 ngày/tuần
- Full Social Insurance/Bảo hiểm xã hội đầy đủ
- Shuttle bus from the hotel to Phan Thiet City and back/Xe đưa đón từ khách sạn đến Thành phố Phan Thiết và ngược lại
- International work environment/Môi trường làm việc quốc tế
- Duty meal/Bữa ăn theo ca
Yêu cầu công việc
- Diploma or Vocational Certificate in Kitchen/ Steward/ Food & Beverage Services or related field.
- 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
Yêu cầu hồ sơ
- Potrait Photo/ Ảnh thẻ
- Residence documentary/ Xác nhận cư trú
- Notaried ID Card/ Căn cước công dân
- Health check/ Giấy khám sức khỏe
- Criminal Record/Lý lịch tư pháp
Công ty Cổ phần dịch vụ NHÀ SẠCH là một Công ty chuyên nghiệp và hàng đầu trong các lãnh vực vệ sinh công nghiệp và bảo dưỡng công trình tại Việt nam. “Dịch vụ đích thực” chính là phương châm hoạt động của Công ty chúng tôi nhằm mang đến những dịch vụ hoàn hảo nhất, tiết kiệm nhất thông qua đội ngũ cán bộ lãnh đạo Công ty, kỹ sư công trình, giám sát viên, công nhân viên có nhiều năm kinh nghiệm, luôn được đào tạo chuyên môn nghiệp vụ thường xuyên liên tục bên cạnh sự hỗ trợ của máy móc, công dụng dụ hiện đại và hóa chất chuyên dụng có thể đáp ứng đầy đủ tất cả những nhu cầu ngày càng cao từ Quý khách hàng.