Mô tả công việc
- Organises and sets up the assigned section of the Food and Beverage Kitchen as efficiently as possible to increase speed and maximise productivity.
- Ensures that all dishes from that section are prepared consistently and according to standard recipes.
- Assists the Sous Chef and Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards in that section comply with company and Hotel Policies and Procedures and Minimum Standards.
- Monitors food and operating costs and controls these by reducing waste.
- Trains the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function.
- Works in any sections of kitchen when necessary or as requested by the Sous Chef or Chef de Cuisine.
- Ensures the sanitation standards for kitchen are being met.
- Be familiar with all sections of the kitchen to facilitate the flexible use of employees.
- Ensures that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
- Assists to oversee the punctuality and appearance of all Kitchen employees, making sure that they wear the correct uniform and maintain a high standard of personal appearance and hygiene, according to the hotel and department’s grooming standards.
- Assists in the training of the employees ensuring that they have the necessary skills to perform their duties with the maximum efficiency.
Quyền lợi được hưởng
Hyatt is a place of outstanding rewards, where talent opens doors to exciting challenges in the hospitality industry. It's a place where career opportunities are as unlimited as your imagination. We could bring you the followings:
- Attractive package
- International and professional but friendly 5-star working environment
- Training and development opportunities
- Complimentary rooms
- Discount 50% for F&B service at our restaurants
- Have 2 duty meals per working shift
Yêu cầu công việc
- The job is for Vietnamese candidate
- Work experience as Chef de Partie in a hotel or large restaurant with good standards; preferably with experience in luxury international brands.
- Qualification in Kitchen Production or Management will be an advantage.
- Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential.
- Good English communication
Yêu cầu hồ sơ
- Online application to Hoteljob
- Direct application to:
Trung tâm Tổ chức Sự kiện và Tiệc cưới Trống Đồng Palace được thành lập từ năm 2011 cung cấp cho khách hàng 05 dịch vụ chính, bao gồm: Dịch vụ Tiệc cưới, Dịch vụ Hội Nghị - Hội Thảo, Dịch vụ Tiệc Outside Catering, Dịch vụ Tiệc sinh nhật và Dịch vụ Wedding Planner.
Sở hữu 12 cơ sở tọa lạc tại các vị trí đắc địa trong thành phố Hà Nội và các tỉnh lân cận, đánh dấu thương hiệu với phong cách Trẻ Trung - Thanh Lịch - Hiện Đại, Trống Đồng Palace tự hào là điểm đến uy tín bậc nhất trong lĩnh vực tổ chức sự kiện và tiệc cưới.
Trống Đồng Palace luôn lấy khách hàng làm trung tâm và không ngừng nỗ lực để mang đến sự hài lòng cho khách hàng bằng sự chuyên nghiệp, hiệu quả và tận tâm. Được góp phần vào sự thành công trong sự kiện của bạn chính là niềm hạnh phúc và vinh dự của chúng tôi!
Trống Đồng Palace - nơi giấc mơ thành hiện thực!