Mô tả công việc
- Check, receive, store and handle foodstuffs for cleanliness and safety. Keep all kitchen equipment clean and take care to prevent the loss or damage of food materials or tools. Keep work area clean and unobstructed.
- Communicate or determine what is required to manage food requirements or inventory. Perform general kitchen management tasks such as creating a daily list of food or ingredients and managing the maintenance and storage standards for food and other inventory
- Provide or support ideas for daily menu additions or updates, support other cooks or support training
Quyền lợi được hưởng
* Professional and friendly working environment
* Competitive benefit package
- 2 days off/ week, 12 annual leaves/ year
- 24h accidental insurance
- Uniform + staff meals
Yêu cầu công việc
- Understanding of F & B and hotel industry and products
- Cooking-related knowledge, including excellent cooking skills and the ability to organize standard recipes
- Ability to introduce and explain menus to F & B team leaders and team members (Education Skills)
Yêu cầu hồ sơ
SUPER HOTEL Candle Hà Nội là một trong những dự án của Tập đoàn Nhân Nghĩa, được khởi công xây dựng năm 2007 với tổng mức đầu tư hơn 40 triệu USD, Candle Hotel đã được khẳng định đạt tiêu chuẩn khách sạn 4 sao và chất lượng dịch vụ hạng sang. Những nét độc đáo của kiến trúc tân cổ điển, sự tinh tế t rong đường nét, mới lạ trong cách phối hợp đã góp phần tạo nên một không gian kiến trúc sang trọng, lịch sự mang đẳng cấp Quốc tế mà vẫn đậm đà bản sắc Á Đông.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2007
Mission
Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành,